Slideshow Corporate

Inchiriaza!

In regim hotelier!

Preturi

Incepand de la 49€/noapte

Conditii lux

Modern, curat si central.

Confort in regim hotelier

Contrar camerelor clasice de hotel, alegerea inchirierii unui apartament in regim hotelier, ne ofera atat confortul, cat si intimitatea, dar si flexibilitatea de care avem cu toti nevoie in calatoriile noastre.

Dotari apartamente Bucuresti

Pentru a oferi clientilor nostri un spatiu perfect pentru orice tip de calatorie, apartamentele noastre in regim hotelier sunt mobilate si echipate prietenos si functional.

Cazare cu dotari complete

Toate apartamentele noastre din Bucuresti au centrala termica personala, aparate de aer conditionat atat in living, cat si in dormitor.

Locatie central Bucuresti

Va oferim o locuinta pe o perioada scurta, insa una personala si intima, ce va va oferi independenta si confortul mult dorit.

Apartamente regim hotelier Top Trio Residence

ALEGEREA IDEALA PENTRU CONFORTUL DUMNEAVOASTRA IN REGIM HOTELIER

Top Trio Residence este locul ideal pentru a sta in Bucuresti. Bine localizat, in inima capitalei, cazarea in apartamente cu regim hotelier ofera confortul de acasa. Clientii vor fi pe deplin satisfacuti deoarece apartamentele ofera multiple facilitati.

Accordion

Confort Top Trio Residence

Uitati de sederea intr-un hotel, bucurati-va de flexibilitatea si intimitatea inchirierii pe termen scurt a unui apartament in regim hotelier care va ofera un adevărat răsfăț prin design si dotările conținute.

Daca sunteti in cautarea confortului propriului camin, apartamentele aflate in portofoliul nostru, oferite pentru cazare Regim Hotelier, sunt special concepute pentru a oferi un inalt nivel de confort clientilor nostri, atat celor care se afla intr-o calatorie business, cat si celor care calatoresc alaturi de familie.

Apartamentele noastre se remarca prin eleganta si au fost atent amenajate si complet dotate si utilate, astfel incat sa se potriveasca tuturor necesitatilor pe care le aveti, pentru a va oferi o sedere cat mai placuta.

APARTAMENTE CU DOTARI COMPLETE

Raportul calitate-pret este deosebit de atractiv, pretul de inchiriere cuprinde toate utilitatile precum: internet wi-fi, cablu tv, parcare sistem Klaus, camere de supraveghere, etc.

Puteti alege inchirierea pe o perioada de minim o zi, iar pentru o perioada mai mare de 3 zile se ofera discount.

LOCATIE CENTRALA BUCURESTI

Asigurati-va de o calatorie cat mai placuta, alegeti cu incredere o locatie centrala, intr-un bloc construit in 2017, apartamentele noastre oferind alegerea perfecta pentru orice tip de calatorie.