Home

Apartament 8

Contrar camerelor clasice de hotel, alegerea inchirierii unui apartament in regim hotelier, ne ofera atat confortul, cat si intimitatea, dar si flexibilitatea de care avem cu toti nevoie in calatoriile noastre.

Acest apartament de 2 camere este situat la etajul 2, intr-o cladire a carei constructie a fost finalizata in martie 2017, localizata in inima capitalei, pe strada Dumitru Ganovici Nr. 9, intr-o zona extrem de linistita. Un apartament mobilat la standarde moderne, care ofera o atmosfera calda si primitoare, perfecta pentru o calatorie in capitala, indiferent de scopul acesteia.

Pentru a oferi clientilor nostri un spatiu perfect pentru orice tip de calatorie, apartamentele noastre sunt mobilate si echipate prietenos si functional. Livingul este spatios, luminos, mobilat modern si include plasma tv, impreuna cu cablu tv si internet wi-fi. Bucataria este complet echipata cu frigider, aragaz, cuptor electric, hota, expresor, masina de spalat rufe, fierbator de apa si cuptor cu microunde, iar baia este complet dotata si functionala. Dormitorul are pat dublu si sifonier spatios si va oferim tot ceea ce este necesar pentru o sedere cat mai placuta: perne, lenjerii, prosoape, etc.

Toate apartamentele noastre au centrala termica personala, aparate de aer conditionat atat in living, cat si in dormitor.

Va oferim o locuinta pe o perioada scurta, insa una personala si intima, ce va va oferi independenta si confortul mult dorit.

Share

Project Details

Date: October 26, 2017

Category: Regim hotelier